McDonald's Cup 2020

Detta år, år 2020, är inte som något annat år. Under lång tid har vi förberett oss på att kunna genomföra vår cup för att ge era härliga spelare en kul upplevelse tillsammans med sina lagkompisar, andra lag och ledare. Vi har hela tiden varit medvetna om det kommer krävas en hel del extra av oss som arrangörer att för att kunna följa Folkhälsomyndigheten och polisens krav för att kunna genomföra cupen, där framför allt övernattningen på ett säkert sätt varit ett måste. Vi har också haft förhoppningar att det skulle lättas en aning på regler och rekommendationer, men tyvärr ser vi ingen ljusning.

Vi har därmed tyvärr kommit fram till att vi inte kan säkerställa alla krav som ställs på oss som arrangörer och har därför beslutat att ställa in årets upplaga av McDonald's Cup.

Vad händer nu?

Ni som inte betalt någon avgift, behöver inte göra något mer.

För er som betalt in, så kommer vi påbörja återbetalning snarast och hoppas vara klara med den senast 30 september. För att det ska gå fort och smidigt så ber vi er att sända in följande uppgifter till mcdonaldscup@bk30.se. I ämnesraden skriver ni LAG, KLASS REFNR: ( Adolfsbergs, IK Flickor 14, 917-159)


Vi vill sedan ha in information:

1. VILKEN SUMMA OCH DAG NI BETALT IN.

2. VILKET BANK- ELLER POSTGIRO NI VILL HA ÅTERBETALNINGEN TILL, INKL. VEMS KONTO DET ÄR

Avslutningsvis

Har ni övriga frågor är ni också hjärtligt välkomna med dem via e-post till denna adress mcdonaldscup@bk30.se.

Observera att eftersom det kommer att bli många meddelanden att ta hand om så hanterar vi dem kronologiskt, men vi räknar med att alla återbetalningar är gjorda den 30/9

Slutligen önskar vi er alla en trevlig höst och hoppas att få träffa er nästa år istället!

Med vänlig hälsning

VÄSTERÅS BK30

McDonald'scup kommittén

Senaste inlägg

Visa alla

Anmälan öppen 2021

Nu är anmälan öppen till McDonald's Cup 2021 och det går bra att anmäla sig! -McDonald's Cup kommitté

COVID-19

Detta är en extraordinär händelse i världen och det framkallar oro och många frågeställningar som det inte är så lätt för vare sig myndigheter eller för oss som turneringsarrangör att svara på. ​ I da

Anmälan öppen

Nu är anmälan öppen och det går bra att anmäla sig till årets turnering.